Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور لیگ برتری فوتبال ایران حقیقت زد و خورد در لیگ گیلان را افشا کرد.

حمید حاج‌ملک، داور لیگ برتری لیگ فوتبال ایران در گفت‌گو با ایسنا درباره نزاعی که بین دو تیم چای ناطق و شاهین انزلی اتفاق افتاد، گفت: اصل داستان از این قرار است که این دو تیم  برای صعود به دسته بالاتر و حضور در جام حذفی رقابت مستقیمی داشتند و تیم میزبان برای صعود نیاز به سه امتیاز داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی داور چهارم تابلو وقت اضافه را بالا برد، بازیکن چای ناطق ضربه‌ای را به او زد که باعث شد تابلو از دستش رها شود و به روی سر این بازیکن بیفتد.

او ادامه داد: همین باعث شد مدیرعامل این باشگاه و پسرش که دنبال بهانه بودند، به سر داور چهارم بریزند و او را کتک بزنند. پس از آن نیز تعدادی تماشاگر به داخل زمین آمدند و در دعوا شرکت کردند. متاسفانه آنجا چهار پنج نیروی انتظامی بیشتر حضور نداشتند و نتوانستند مانع از گسترش دعوا شوند.

حاج‌ملک اضافه کرد: من قدم بلندتر از سایرین بود و متاسفانه زمانی که مشغول جدا کردن بودم و ماموران می‌خواستند از گاز فلفل برای متوقف کردن دعوا استفاده کنند، گاز به چشم من خورد و حدود ۲۰ دقیقه چشمانم می‌سوخت. من دلم برای داور چهارم سوخت که حتی آزارش به مورچه هم نمی‌رسید اما کتک زیادی خورد! من به تمام مسئولین مربوطه داستان را توضیح دادم و خواستم که سریعا این موضوع پیگیری شود. به هیچ وجه این دعوا تقصیر داور ما نبود.

او در پایان اظهار کرد: من تا الان به خیلی‌ها توضیح دادم و جهت روشن شدن موضوع باید بگویم ماجرا این‌گونه‌ای که در بعضی از سایت‌های خبری انعکاس یافته، نبوده است  و کسی به من نه توهین، نه فحش و نه هتک حرمتی نکرده است. متاسفانه داور ۴ و کمک ۱ من به شدت و ناجوانمردانه مورد ضرب و شتم مدیر عامل باشگاه چای ناطق و پسرش و گروهی از تماشاگران قرار گرفته و بنده قصد جدا کردن دعوا را داشتم که عزیزان زحمت‌کش نیروی انتظامی به اشتباه و سهوا گاز فلفل را به سمت من مورد استفاده قرار دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «القاصی» رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز شورای عالی قضایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تاسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضایی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی پاژن البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالیکه اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری پاژن البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی‌ با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور کرده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ شد و ما بقی نیز در دستورکار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • داور چهارم دیدار استقلال تغییر کرد
  • هالند با گواردیولا دعوا داشت، نه داور!
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • دستگیری قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد
  • داور دیدار استقلال و ذوب آهن تغییر کرد